Aluminium profielen

Onze aluminium profielen kunnen worden geproduceerd in verschillende legeringen van de 6000-serie. De minimale afname per profiel is 500 kg. Deze profielen kunt u in verschillende lengtes bestellen. De mechanische samenstelling is uitgevoerd volgens NEN-EN755-2 en de maatvoering van de profielen voldoen aan de standaard normen NEN-EN755-9 of NEN-EN12020-2. De profielen zijn verdeeld in twee categorie├źn:

  • Standaard profielen; wij beschikken over een breed assortiment van vrije matrijzen van standaard profielen┬áklik hier voor het overzicht.
  • Speciale profielen

Wij leveren profielen met een theoretisch gewicht van 100 gram t/m 10 kg per meter. U kunt een prijs opvragen voor een zelf ontworpen aluminium profiel maar wij kunnen u tevens helpen met het ontwerpen van een optimaal aluminium profiel. Wij hebben antwoord op al uw vragen op het gebied van minimale wanddiktes en de mogelijkheden op het gebied van extrusie. Wij kunnen sterkteberekeningen voor u uitvoeren en klikverbindingen beoordelen.

Matrijsregelingen

Onze matrijsregelingen zijn zeer aantrekkelijk en kunnen u veel geld besparen. Bij sommige constructies kunnen wij de matrijs gratis insnijden. Vraag naar de mogelijkheden, wij lichten deze graag toe. Wilt u een aanvraag plaatsen stuur dan een zo compleet mogelijke aanvraag naar (contact).
Wij zijn u graag van dienst!